”Festivalul Comunității” – un proiect pentru oameni

Târgu Mureș, Reghin și Toplița vor fi slujite în perioada 25 Iunie – 2 Iulie de voluntarii Bisericii Creștine Noua Generație printr-o serie de acțiuni ce urmează a fi întreprinse pentru înfrumusețarea comunităților și ajutorarea persoanelor ce se confruntă cu dificultăți în această perioadă. Totul sub denumirea ”Festivalul Comunității”.

Peste 100 de voluntari deja înscriși în cadrul festivalului își propun să meargă în cele 3 locații și pe parcursul a 4 ore să slujească familii și să înfrumusețeze comunitățile – https://youtu.be/DBd9bG4qnh4

Festivalul se află deja la a treia ediție în aceste comunități și va demara în 25 Iunie în Toplița unde se planifică renovarea Parcului Eroilor și a Parcului Mioriței.

Acțiunile continuă apoi cu renovarea Parcului Prieteniei din Târgu Mureș, în 30 Iunie, unde vor fi vopsite bănci, echipamente de joacă, va fi tăiat gazonul și gardul viu, iar cei mici se vor bucura de activități special pregătite pentru ei.

Ultima activitate de renovare va avea loc în Reghin în 2 Iulie pe Aleea din zona Bd. Unirii nr. 20 cu tăierea gazonului și renovarea spațiului de joacă.

Pe lângă toate acțiunile de renovare echipa pregătește 30 de pachete cu alimente și produse de igienă, pentru familii nevoiașe din cele 3 locații.

Persoanele dornice să se alăture la înfrumusețarea comunităților sau care doresc să susțină financiar această inițiativă pot afla mai multe detalii pe bcng.ro/festival

Despre Festivalul Comunității

Festivalul a demarat în 2019 cu o serie de acțiuni pentru a sluji comunitatea și oamenii din Târgu Mureș, Reghin și Toplița.

Inițiativa acestui festival a venit din partea Pastorilor Bisericii Creștine Noua Generație, Marin și Atena Bloj.

„Scopul nostru e să slujim comunitatea, să slujim oamenii. Vrem să facem lucrurile mai bune pentru că îl iubim pe Dumnezeu, implicit iubim oamenii și iubim comunitatea.” spune pastorul Marin Bloj. 

În 2020, 155 de voluntari ai Bisericii Creștine Noua Generație au livrat o tonă de alimente la 30 de familii din Tîrgu Mureș, Reghin, Șăulia, Târnăveni și Toplița, ajutând astfel 107 persoane care se confruntau cu dificultăți. Au renovat 4 parcuri, terasa și curtea a două familii, au vopsit bănci, reparat și vopsit elementele din cadrul spațiilor de joacă, tăiat gardul viu și tuns gazonul, realizat decoruri inedite cu flori și au organizat activități pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*