Spectacolul de Teatru de Păpuși „Lupul Hai Hui” aduce bucurie și aventură la Casa Municipală de Cultură din Reghin

Pasiunea pentru povești și aventuri aduce în centrul atenției un spectacol de neuitat pentru cei mici și cei mari. Joi, 4 aprilie, ora 11:00, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin găzduiește un eveniment de neratat – spectacolul de teatru de păpuși „Lupul Hai Hui„.

Inspirat din basme și povestiri, spectacolul aduce în fața publicului o poveste captivantă despre un lup care se aventurează prin povești din lumea largă. Înfometat și plin de curiozitate, Lupul Hai Hui se va întâlni cu personaje adorabile și pline de viață, precum un purceluș de lapte și un ied zglobiu, dar și cu provocări și întrebări care vor captiva imaginația micilor spectatori.

Cu un scenariu plin de umor și învățăminte, spectacolul este o oportunitate perfectă pentru copii și părinți de a petrece împreună momente de distracție și învățare. Spiridușul înțelept va fi alături de cei mici în această călătorie prin povești, învățându-i zicători și oferindu-le o experiență magică în lumea teatrului de păpuși.

Prețul unui bilet este de doar 12 lei, iar rezervările se pot face la telefonul 0752-177.811.

Nu ratați ocazia de a vă bucura alături de cei dragi de un spectacol memorabil de teatru de păpuși! Sunteți așteptați cu drag la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin pentru experimenta aventura „Lupul Hai Hui”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*