SkiHarghita: Destinația Perfectă pentru Iubitorii de Schi din România

12 Pârtii, 6 Locații, O Experiență Unică în Munții Harghita

Pasionații de schi din România au acum ocazia de a se bucura de aventură pe pârtiile captivante ale regiunii SkiHarghita. Situată în frumosul județ Harghita, această destinație se mândrește cu titlul de prima regiune de schi din țară, oferind nu mai puțin de 12 pârtii de schi în 6 locații impresionante (Pârtia Lobogó, Băile Homorod, Centrul de Schi și Agrement Bogdan, Pârtia Havas Bucsin/Pasul Bucin, Pârtia de schi Veresvirág, Pârtia Kissomlyó, Complexul de schi “Speranţa”).

Pârtiile de schi acoperă o rază uimitoare de 117 de kilometri, promițând aventuri pentru toate nivelurile de experiență. Cei dornici de a experimenta senzații tari pe schiuri pot achiziționa carduri SkiHarghita la sediul pârtiilor, deschizând astfel ușa către o gamă variată de opțiuni de abonamente.

Pentru cei ce doresc să se bucure de liniștea naturii și de specialitățile bucătăriei secuiești, regiunea Harghita oferă o experiență de neuitat. Peisajele sălbatice și neatinse vor rămâne în mintea vizitatorilor, creând amintiri de o frumusețe aparte.

Cardurile SkiHarghita sunt disponibile la un preț accesibil de 10 RON, iar cei care le returnează în starea inițială după utilizare primesc o rambursare integrală a acestei sume. Abonamentele sunt valabile până la ora 17.00 în funcție de orar, iar sistemul de punctaj este activ de luni până duminică, inclusiv în zilele de sărbători oficiale.

Pentru a face experiența mai accesibilă, SkiHarghita oferă o gamă largă de opțiuni de abonamente la prețuri competitive. Persoanele interesate pot alege între variantele de 60, 30, 18, 6 și 3 puncte, cu reduceri aplicate în funcție de durata aleasă. Abonamentele de 1 zi sau de 2 ore, disponibile și în timpul săptămânii, aduc un plus de flexibilitate.

Listele de prețuri sunt adaptate pentru sezonul 2023–2024, iar abonamentele sunt disponibile la prețuri reduse pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani și pentru cei cu înălțimea sub 150 cm.

Dacă iubeşti iarna şi activităţile specifice din această perioadă, atunci pregătește-te să te bucuri de aventură și frumusețe în inima Munților Harghita!

Sursa foto: visitharghita.com

Puteţi vedea informaţii despre toate pârtiile regiunii SkiHarghita aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*