Două reghinence participă la Campionatul Mondial de Fitness şi Culturism

În această perioadă, în provincia Barcelona, între 31 octombrie şi 6 noiembrie se desfăşoară Campionatul Mondial de Fitness şi Culturism la Santa Susanna.

Reghinul este reprezentat cu cinste şi în acest an de două sportive care merită toate laudele pentru performanţa de a ajunge la o competiţie cu sportivi din peste 100 de ţări care are la start un număr de peste aproape 3000 de sportivi.

Este vorba despre Antonia Macarie şi Izabella Demény, ambele sportive având sub 20 ani, performanţa de a ajunge la turneul final fiind cu atât mai mare, Izabella este născută în 2005, Antonia în 2007.

Izabella participă la categoria Junior Bikini destinat sportivelor între 16-20 de ani cu înălţimea de sub 1.60m. Sportiva născută în 2005 concurează în faţa sportivelor din Turcia, Estonia şi Spania.

De partea cealaltă, Antonia Macarie concurează la aceeaşi categorie, dar la înălţimea de peste 166 cm. Sportiva din Reghin concurează împotriva sportivelor din Cehia, Estonia, Polonia, Ungaria şi Honduras.

Indiferent de rezultatele finale ale fetelor, este un motiv de mândrie pentru comunitatea locală, pentru ele, pentru cele care le-au susţinut. Să ajungi la Campionatul Mondial înseamnă multă muncă, sudoare şi disciplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*