A murit academicianul Ovidiu Bojor

„Aş vrea să nu uitaţi un lucru: pe măsură ce înaintaţi în viaţă, încet, încet întoarceţi-vă la copilărie, la vârsta cea mai pură, cea mai frumoasă. Cu această copilărie veţi intra în veşnicie. Să iubiţi tot timpul începând de la firul de iarbă, până la Dumnezeu” spunea academicianul Ovidiu Bojor, la ultima sa vizită, în Reghin unde a serbat împlinirea vârstei de 95 de ani

Din păcate, ieri am primit o veste tristă… Ovidiu Bojor a încetat din viață.

,,Cu tristețe anunțăm trecerea în eternitate a celui care a fost cel mai mare fitoterapeut român, doctor farmacist, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale, OVIDIU BOJOR, fiu al municipiului Reghin. A fost deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și a primit Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

”Atâta timp cât predomină forţa, selecţia artificială, ura, răzbunarea, atentatele la viaţa celor fără de apărare, conflictele între popoare în numele religiei sau al convingerilor politice, evoluţia noastră spiriruală va stagna” reprezintă coordonatele vieții care l-au ghidat până la onorabila vârstă de 98 de ani.

Suntem recunoscători Acad. dr. farm. Ovidiu Bojor pentru toate realizările științifice și suntem onorați că a dus cu el renumele Reghinului pe toate meridianele globului.

Condoleanțe familiei! Drum lin către stele!,, este mesajul transmis de reprezentanții primăriei Municipiului Reghin.

Puteți citi aici un interviu acordat de academicianul Ovidiu Bojor, ziarului nostru, în anul 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*