Vulturii târgumureșeni, victorioși la Kinder Cup Cheile Gradiștei 2022

În perioada 24 – 28 octombrie 2022, localitatea brașoveană Cheile Gradiștei a fost gazda recentei ediții a Kinder Cup, unul dintre cele mai ample turnee fotbalistice juvenile din zona și la care târgumureșenii de la A.F.C. Vulturii au înregistrat rezultate notabile la categoriile de vârstă a copiilor născuți între anii 2011 și 2015.

Din prestația clubului târgumureșean amintit mai sus ar fi de remarcat performanța sportivilor născuții în anul 2011 și pregătiți de antrenorul Emil Deteșan. Ei au reușit să obțină la această competiție trofeul pentru cel mai bun golgheter prin Eduard Deteșan, dar și să încheie competiția după dueluri spectaculoase cu echipele cluburilor ACS Kids Sânmihaiu Mare, Farul Constanța, Școala de Fotbal Toader Ploiești, iar în semifinala pe Forex Brașov , respectiv în finala pe FC Dinamo București.
Nu la fel de norocoși au fost tinerii de la grupa de copii născuți în anul 2012 pregatiți de Emilian German și care au bifat locul 9 din cele 9 echipe înscrise în urma unor confruntări disputate cu echipe precum CSM Focșani, Luceafărul Brăila, Delta Tulcea sau Școala de Fotbal Toader Ploiești.
De amintit ar mai fi și rezultatul obținut de tinerii născuți în anul 2013 pregătiți de antrenorul Ovidiu Bucur și care au obținut titlul de cel mai bun portar la această categorie prin David Chirteș, dar și o clasare pe ultima treaptă a podiumului după disputele cu echipele : Școala de Fotbal Toader Ploiești, Juniorul Brașov, New Victoria București, Delta Tulcea, iar în faza semifinala pierzând în fața Abatorul Tulcea, dar obținând o nouă victorie în fața Juniorului Brașov.
Și tinerii fotbaliști de la grupa de vârstă 2014 pregătiți de Paul Brai au fost prezenți la această competiție la finalul căreia au obținut trofeul pentru cel mai bun portar al turneului prin Sebastian Puskaș, dar și o clasare pe locul 2 după disputele aprinse la limita sportivității cu echipele similare de vârstă a cluburilor Delta Tulcea, ACS Viking Ploiești, Cetate Rășnov, Școala de Fotbal Toader Ploiești în faza finală, dar au trebuit să se recunoască învinși în final de ACS Viking Ploiești.
Cei mai tineri reprezentanți ai clubului prezenți la acest turneu au fost tinerii născuți în anul 2015 și care pregătiți de antrenorii Coman Răzvan și Liviu Nistor au obținut o clasare pe locul 3 la finalul unor dispute cu Școala de Fotbal Toader Ploiești, Cetate Râșnov, ACS Champion București, o nouă confruntare cu Școala de Fotbal Toader Ploiești, iar în finala mică au reușit să îi invinga din nou pe cei de la ACS Champion București.
Nu la fel de mult noroc a avut și cea de-a doua echipa a clubului la această categorie de vârstă care a întâlnit echipele similare a cluburilor Juventus Timișoara, Școala de Fotbal Toader, Campionii Galați, ACS Champion București, iar în jocul de clasare i-au învins pe cei de la Cetate Râșnov. Mult succes pe mai departe și rezultate cât mai notabile atât tinerilor sportivi, dar și antrenorilor acestora le dorim!

Dragoș PUIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*