O nouă acțiune de donare de sânge, la Reghin

Asociația OUR LIFETIME continuă programul de întrajutorare pentru viață cu un nou parteneriat, alături de Spitalul Municipal ”dr. Eugen Nicoară” Reghin. Această acțiune de donare de sânge, aflată la ediția a 9-a, e parte din pachetul de 12 acțiuni de recoltare mobilă de sânge, de la Reghin!

Acțiunea de donare are loc, miercuri, 26 octombrie între 8.15 și 13.00, la Spitalul Municipal ”dr. Eugen Nicoară„, sala de ședințe, imediat după intrarea în incintă, pe dreapta, înainte de a ajunge la CPU! Către biroul de internări! 

,,Un nou parteneriat al Asociației OUR LIFETIME împreună cu Spitalul Municipal ”dr. Eugen Nicoară” Reghin, ne va permite să organizăm acțiunile ”Sânge din Reghinul MEU” la ei! Următorul pas este stabilirea unui program fix, în funcție de cum se va desfășura prezenta acțiune, ediția a 9-a!

Invităm pe toată lumea, în  data de 26 octombrie, să participe la o acțiune pentru sănătate! Atât a lor, cât și a celor pe care îi vor ajuta! Mai mult că avem cazul Andreei Șulea, care are nevoie de sânge pe termen lung, nu doar o dată! E șansa ei la viață!  În primul rând e vorba de viețile celor care primesc gestul vostru, întrucât în multe situații este ultima lor șansă la viață! Avem nevoie de cadru legal actualizat, pentru a putea sprijini mai eficient astfel de inițiative, un subiect în care suntem implicați, dar lucrurile se mișcă greu.,, spun organizatorii.

Tichetele cadou se dau pe card. Cei care dețineți carduri, vă rugăm să le aduceți pentru încărcare.

Important de știut pentru noii donatori: https://transfuzie-mures.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*