Pistă de Pumptrack, la Reghin

Consilierii locali reghineni au aprobat aprobarea amplasării unei piste de tip Pumptrack, în Parcul Central din Municipiului Reghin.

,,Având în vedere faptul că în municipiul Reghin a început să crească numărul tinerilor care practică sporturi extreme, în vederea asigurării unei infrastructuri pentru dezvoltarea acestora și de petrecere a timpului în aer liber într-un mod cât mai plăcut și sănătos, considerăm că este oportună amplasarea unei piste tip Pumptrack în Parcul Central din municipiulul Reghin pentru a aduce bucurie în sufletele celor pasionați de sport. Astfel, autoritatea administrației publice locale dorește să modernizeze parcul prin amplasarea acestei piste într-o zonă accesibilă pentru mai multe persoane.,, se arată în materialul de ședință.

Pista tip Pumptrack a fost montată ieri, 20 septembrie. ,,Bicicliști amatori, trotinetiști, skateboarderi, patinatori cu role, atenție! Am instalat o pistă de Pump Track în Parcul Central. Această structură transformă peste noapte un perimetru urban într-un veritabil traseu dedicat sporturilor pe două roți. Este ușor de utilizat atât de către cei tineri cât și de cei mai în vârstă și oferă ocazia de a petrece timp de calitate împreună cu comunitatea.,, precizează primarul municipiului Reghin, Márk Endre.

Potrivit materialului de ședință, această pistă este fabricată din panouri stratificate și fibră de sticlă, cu o lungie de parcurgere de 57 de m și suprafața în plan – cu zona de siguranță inclusă – de 24,77 m lungime și 16,28 m lățime.

Prin amplasarea acesteia se dorește ca tinerilor să le fie oferit o spațiu potrivit pentru acest gen de activități, dezvoltându-și abilitățile sociale și spiritul de echipă și nu în ultimul rând posibilitatea de a-și crea un stil de viață sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*