Centrul municipiului colorat, în zilele de duminică

Pe parcursul întregii veri, până în toamnă, în zilele de duminică, atunci când vremea o permite, centrul municipiului Reghin va fi închis, desfășurându-se diferite activități menite să bucure atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Duminică, 8 mai, a fost prima duminică din acest an, în care centrul municipiului a fost închis, desfășurându-se activități dedicate Zilei Europei.

Pe lângă desenele pe asfalt făcute de cei mici și posibilitatea de a se plimba nestingheriți cu bicicleta, copiii care au ajuns duminică în centru au avut ocazia să treacă pe la corturile instituțiilor: Centru de Informare și Promovare Turistică, Bibliotecă și Muzeu.

,,Având în vedere că sărbătorim Ziua Europei am pregătit un joc interactiv o hartă Europei. Copiii trag la sorți un număr care reprezintă o capitală a unei țări din Uniunea Europeană, pe care trebuie să o identifice pe hartă. Pe lângă asta avem și o expoziție cu picturi realizate în acuarelă cu o parte dintre cele mai reprezentative monumente din țările  Uniunii Europene. De asemenea pentru cei mai mari ori pentru familii avem o vânătoare de comori, care se numește ,,Fii multicultural,,. Aici trebuie să găsească clădiri care au aparținut sașilor, maghiarilor, românilor și chiar evreilor.,, a precizat Orban Cătălina, reprezentant al Centrului de Informare și Promovare Turistică din Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*