Producători locali, meșteșugari și artizani, la targul de la Reghin

Timp de trei zile, de vineri, 22 octombrie, până duminică, 24 octombrie, reghinenii sunt așteptați la o nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali din Reghin, eveniment desfășurat în Piațeta Libertății.

Vor fi prezenți peste 20 de producători locali, care vor expune spre vânzare produse la care trudesc cu drag.

Haideți să profităm împreună de zilele de toamnă rămase și să le petrecem alături de producătorii locali și de ce nu să-i susținem cumpărând produsele lor. Târgul este deschis vizitatorilor în intervalul orar 12.00 – 18.00.

Bunătăți de toamnă

,,Piațeta Libertății va fi animată, din nou, în perioada 22 – 24 octombrie de oameni harnici și creativi care vă vor bucura simțurile cu bunătăți și arome de toamnă – castane coapte, diferite sortimente de zacuscă, dulcețuri și siropuri, mierea de la harnicele albine, ciocolată artizanală, brânzeturi maturate și murături. Avem și remedii pentru astenia de toamnă – bilele de energie din fructe, iar pentru răcoarea de afară veți găsi diverse sortimente de palincă. Nu uităm să ne relaxăm cu produse din lavandă și pentru cei care nu au idei de cadouri pentru cei dragi, artizanii vă așteaptă cu lucrușoare meșterite artistic.,, spun organizatorii.

Cadouri pentru Crăciun și tatuaje cu Henna

Chiar dacă mai sunt încă puțin peste 60 de zile până la Crăciun, la standul ,,Meșterit de Codru,, vom găsi și produse cu specific de iarnă, precum căni și tacâmuri decorate cu pasta polimerică. Achiziționarea cadourilor din timp, poate simplifica lista în prag de sărbători. Așadar, nu e niciodată prea devreme să te pregătești de Crăciun.

Deja cu tradiție în targ este și standul ART Expo unde doritorii își pot face tatuaje temporare cu Henna, tatuaje care au o rezistență de până la zece zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*