Street Food & Music Festival pentru prima dată la Reghin

În acest sfârșit de săptămână, mai precis în perioada 24 – 26 septembrie, în centrul municipiul Reghin se va desfășura prima ediție a evenimentului ,,Street Food & Music,, Festival.

Evenimentul este primul de acest gen organizat în municipiul nostru, un proiect care de altfel a prins la public în alte orașe în care a fost organizat. ,,Street Food & Music,, Festival își propune să promoveze arta gastronomică internațională și autohtonă.

În cadrul ședintei de consiliu local a fost aprobat proiectul privind organizarea acestui eveniment și totodată alocarea din bugetul local a sumei de 45.000 de lei, necesară susținerii evenimentului.

Acoperiș din umbrele colorate

Pe durata a trei zile, cei care vor ajunge în centrul municipiului vor avea parte de un program original și complex cu reprezentații muzicale, degustări de produse locale, dar și activități gastronomice. ,,Street Food & Music a fost conceput drept un eveniment cultural în care participanții vor putea găsi un spațiu și o ambianță propice pentru relaxare, asigurate atât prin activități gastronomice cât și cultural – artistice. Din dorința de a înfrumuseța și a aduce un plus de culoare centrului municipiului Reghin, am luat modelul altor localități și ne-am propus să amenajăm un culoar care să delimiteze zona de street foond.

Participanții la eveniment se vor putea bucura de o atmosferă colorată și se vor putea fotografia sub acoperișul format din sute de umbrele colorate, ce va fi poziționat în centrul municipiului, urmând ca la finalul evenimentului să rămână instalat pe aleea din Piața Petru Maior.,, se arată în materialul de ședință, pus pe masa consilierilor locali.

De asemenea o zonă prioritată din cadrul evenimentului, va fi cea tradițională, dedicată producătorilor locali și zonali unde se vor putea organiza degustări de produse culinare și se vor prezenta aspecte legate de importanța mâncării sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*