Se caută super voluntari pentru copiii și tinerii din centrele de plasament!

Mulți cred că voluntariatul este numai despre a da. Însă cel care își dedică timpul și energia pentru cei care au mare nevoie primește în schimb zâmbete, îmbrățișări, prietenii, își dezvoltă încrederea în el, empatia, recunoștința. Se transformă emoțional, devine un om și mai bun, împlinit.

Așadar, Programul educațional Ajungem MARI caută prieteni voluntari care să ofere, dar și să primească. Ei le vor fi alături, fizic și online, celor peste 2.500 de copii și tineri din centrele de plasament, apartamentele și căsuțele de tip familial cu din București și 23 de județe.voluntarii își vor dărui din timpul lor pentru a învăța și încuraja copii și tineri.

,,Căutăm voluntari serioși și inimoși care să devină prieteni pentru copiii din centrele de plasament și să le fie alături în următorul an școlar. În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară, ateliere de cultură generală sau ateliere creative.
Vei lucra săptămânal cu 1-5 copii în ședințe online sau fizic, în funcție de situația și restricțiile din fiecare județ. Vei avea susținerea consilierilor educaționali și a unei echipe grozave de voluntari implicați și cu experiență. Contăm pe implicarea ta pe termen lung, pentru a putea stabili o legătură cu copiii. Modulul de voluntariat se va desfășura în perioada noiembrie 2021 – iunie 2022
.,, spun reprezentanții Ajungem MARI.

Se caută voluntari cu vârsta peste 16 ani, din orice domeniu, care să își asume cu seriozitate 8 luni de voluntariat, să aibă răbdare și să caute mereu noi metode să îi atragă pe copii spre învățare..

Citește detaliile și completează formularul online de înscriere până la data de 26 septembrie –https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*