Barbat banuit de furt, retinut de politistii reghineni

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Reghin au reținut, pentru 24 de ore, la data de 8 septembrie a.c.,  un bărbat, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

La data de 8 septembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigații criminale ai Poliției municipiului Reghin au identificat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Lunca Bradului, bănuit de furtul unei sume de bani, din posesia altui bărbat.

În fapt, din cercetări a reieşit că, la aceeași dată, în jurul orei 12.00, cel în cauză, în timp ce se afla cu persoana vătămată într-un parc din municipiul Reghin, i-ar fi sustras acesteia, din buzunarul pantalonilor, un portofel, iar ulterior, din interior, 300 de lei, după care a plecat de la fața locului.

La scurt timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și depistat de către polițiști, într-un magazin din municipiu.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost recuperat parțial și predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, la data de 8 septembrie a.c., față de bărbat, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*