Vâltoarea Mureșeană organizează campanie de vaccinare

În perioada 5-7 august, Vâltoarea Mureșeană va organiza o campanie de vacinare.

În ultima perioadă a trebuit să renunțăm la numeroase evenimente culturale și sportive, ne-am petrecut majoritatea timpului liber acasă, între patru pereți.

Este, deci, o bucurie pentru noi că anul acesta putem să organizăm cea de-a 8-a ediție a Vâltorii Mureșene. Reglementările în vigoare, în contextul pandemiei, statuează ca, la un anumit număr de participanți, aceștia să prezinte un certificat de vaccinare, un test PCR sau antigen negativ sau un certificat de anticorpi. În concordanță cu aceste prevederi, în cadrul Vâltorii vor avea loc evenimente (nu toate programele) unde se vor cere aceste documente.

Echipa organizatorică a decis să ofere tuturor posibilitatea de a participa la oricare dintre evenimentele Vâltorii Mureșene și, după autorizația de la Direcția de Sănătate Publică, să organizeze o campanie de vaccinare cu 3 săptămâni înainte de debutul Vâltorii.

Cortul unde doritorii se vor putea vaccina va fi amplasat, în zilele de 5, 6 și 7 august, în spatele fântânii arteziene din Piața Teatrului din Târgu Mureș. Aici se vor putea prezenta între orele 15-19 persoane cu vârsta peste 18 ani care nu au fost încă vaccinate și doresc să se imunizeze cu vaccinul Johnson & Johnson.

În cazul acestui vaccin este de ajuns o singură doză. Nu este nevoie de înscriere prealabilă, doritorii pot să se prezinte având la ei cartea de identitate și masca de protecție.

Dacă nu vrei să ratezi cel mai colorat eveniment al orașului, hai la vaccin!

**Pe lângă punctul de vaccinare organizat de Vâltoarea Mureșeană, cei interesați să primească vaccinul Johnson & Johnson se mai pot adresa centrului de vaccinare amenajat în Complexul Weekend la Casa de Oaspeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*