,,Love Reghin Day & Night,, la Pădurea Rotundă

Consilierii locali din Reghin au votat în ședința de îndată desfășurată online, ieri, 5 iulie proiectul de hotărâre privind organizarea evenimentului ,,Love Reghin Day & Night,, ce se va desfășura la Pădurea Rotundă, în perioada 23 – 24 iulie.

De asemenea pentru susținerea acestuia s-a aprobat suma de 210.000 lei din bugetul local. Această sumă reprezintă cheltuieli cu scena, artiști, lumini, securitate, branding, activități sportive și cultural artistice, protocol, etc.

Jumătate din bugetul estimat reprezintă realizarea literelor volumetrice cu brandul #loveREGHIN cu o dimensiune de 18 x 2 metri, ce se dorește a fi păstrate permanent la Pădurea Rotundă, devenind o atracție turistică, un punct atractiv de promovare atât al pădurii cât și a municipiului Reghin.

,,Evenimentul se va desfășura pe o durată de două zile și își propune să devină un eveniment pentru reghineni și nu numai, la nivel superior, într-un mediu civilizat. După o lungă perioadă de restricții impuse de acte normative adoptate în condițiile pandemiei, cu toții ne dorim să ne reluăm viața de dinaintea acestei perioade. Ne este dor de prieteni, de o viață împreună, de mișcare și de a simți că trăim din nou. A trecut un an și jumătate de când reghinenii și nu numai, nu au mai petrecut împreună. Comunitatea nu a mai avut ocazia să participe la evenimente decât în cercuri restrânse, eventual cu familia. ,, se arată în proiectul de hotărâre.

Evenimentul se adresează atât copiilor, cât tinerilor și adulților. Prima ediție a evenimentului va cuprinde activități cultural-artistice și sportive, destinate tuturor categoriilor de vârstă, precum: concerte, reprezentații muzicale, întreceri sportive, jocuri și activițăți distractive pentru copii, dar și un târg al producătorilor locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*