S-a lansat aplicatia Visit Sovata

Primăria Orașului Sovata și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Sovata a prezentat la sfârșitul săptămânii trecute publicului larg, un nou instrument media, care are drept scop promovarea atracțiilor turistice din Sovata.

Este vorba despre o aplicație pentru telefoane mobile  menite să atragă atenția turiștilor asupra frumuseților naturale, patrimoniului construit și a diversității culturale care merită să fie descoperite și experimentate.

Aplicația Visit Sovata conține informații despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale și care, pentru o mai bună explorare, grupează atracțiile turistice în subcategorii.

În afara descrierii atracțiilor turistice, puteți găsi fotografii și imagini video ale acestora în galeria de imagini. Turul virtual prezintă, pentru anumite atracții, o panoramă de 360 grade. Aplicația vă permite să contactați telefonic operatorul turistic al atracției sau să accesați pagina, de internet a acestuia.

În categoria Trasee poate fi găsită și o hartă, care vă permite să explorați elementele unui anume traseu educațional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveți activat funcția Geolocație.

Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes puteți găsi recomandări, aplicația prezintă și alte atracții care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic.

O plimbare în natură sau descoperirea atracțiilor ne poate stimula apetitul, de aceea aplicația oferă utilizatorilor și informații privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora.

Aplicația dispune și de un calendar de evenimente care cuprinde informații despre concerte, spectacole și alte evenimente din Sovata. Acestea vor putea fi salvate din calendarul aplicației în calendarul personal de pe telefonul mobil.

Aplicația Visit Sovata în versiunile iOS și Android poate fi descărcată gratuit din AppStore și GooglePlay. Pentru utilizarea aplicației este necesară conexiunea la internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*