Smaranda Pușcaș – învățătoarea anului 2021

Proiectul ,,Învățătoarea Anului,, a fost inițiat în urmă cu 5 ani de Mirela Retegan, susținut de Fundația Zurli din dorința de a găsi învățători și educatori, care prin meseria lor pot schimba lumea. Părinții au fost invitați să trimită propunerea lor online, specificând de ce consideră că învățătoarea propusă de ei merită acest premiu. În ultimii ani titlul de ,,Învățătoarea Anului,, a ajuns la Galați, București, Crevedia, Eșelnița, iar anul acesta la Reghin.

Astăzi, în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, Mirela Retegan a anunțat câștigătorul. Smaranda Pușcaș, cadru didactic la Școala Gimnazială ,,Alexandru Ceușianu,, a fost aleasă ,,Învățătoarea Anului,,. Astfel că săptămâna viitoare, Gașca Zurli își va face simțită prezența la Reghin, în clasa Smarandei Pușcaș, moment în care i se va înmâna diploma de Învățătoarea Anului, iar elevii se vor bucura de prezența personajelor Zurli.

Pentru Smaranda Pușcaș acest premiu a fost cu adevărat o surpriză “Am trait ultimele 2 ore într-un imens amalgam de sentimente. La început nu am înțeles de ce facebook-ul e inundat de numele meu. Nu știam nimic de nominalizarea mea. Apoi au început să vină comentariile voastre. Ale prietenilor mei cunoscuți și necunoscuți. E a treia oară în viață când plâng de bucurie. Elevii mei vor avea cel mai frumos sfârșit de an școlar din viața lor. Mie îmi râde sufletul de bucurie azi! Prietenii girafelor așteaptă în clasa lor Gașca Zurli!! Oare visez??!!” spune printr-o postare, învățătoarea Smaranda Pușcaș.

https://fb.watch/69FoOrS06O/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*