TÂRGUL CETĂȚII, ediția a 13-a, cu noroc

Între 11 și 13 iunie are loc, pe Piațeta Cetății din Târgu Mureș, cea de-a 13-a ediție a Târgului Cetății. Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale și este organizat în parteneriat cu Primăria Târgu Mureș.               

“Pentru că suntem cu doar o săptămână înainte de Rusalii, TÂRGUL CETAȚII are o ofertă bogată pentru masa de sărbătoare. Pe lângă deja consacratele bunătăți locale: pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi,ciocolată de casă, dulcețuri, miere, dulciuri, prăjituri, legume, ulei presat la rece, bere, ceaiuri, vinuri, la această ediția a târgului producătorii oferă sparanghel, microplante, plăcinte, palanețe, plate aromatice și alte bunătăți.” Spune Cristina Manoilă, organizatorul evenimentului.

Și la capitolul cadouri Târgul Cetății este special. Jucării din lemn, obiecte din lemn sculptate sau pictate manual, ceramică, bijuterii, lumânări, lavandă, cosmetice naturale, plante decorative. Majoritatea producătorilor și artizanilor sunt mureșeni, dar, pentru ca oferta să fie cât mai bogată, doritorii pot găsi și produse din Alba, Harghita, Sibiu, Brasov și Cluj.

“Și cum 13 e cu noroc, avem multe surprise și premii pentru cei care vor vizita Târgul Cetății. Toate detaliile se găsesc pe pagina de Facebook Târgul Cetății Târgu Mureș” adaugă Cristina Manoilă.

Programul târgului este următorul: vineri, 11.00 – 20.00, sâmbătă, 10.00 – 22.00 și duminică, 10.00 – 19.00.

Sâmbătă, 12 iunie, în paralel cu Târgul Cetății, în Cetatea Târgu Mureș au loc evenimentele culturale prilejuite de Noaptea Muzeelor. Târgul Cetății se desfășoară o singură dată pe lună, următoarea ediție urmând să aibă loc între 23-25 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*