Caravana vaccinării în mediul rural a poposit pe Valea Gurghiului

Caravana vaccinării în mediul rural a ajuns duminică, 6 iunie, pe Valea Gurghiului, mai precis în piața de la Podul Hodacului unde au fost așteptați cetățenii care au dorit să se vaccineze.

Administrația locală din Hodac a sprijinit acțiunea cu locația și partea de logistică.

,,E de lăuda inițiativa Prefecturii Județului Mureș pentru faptul că a mobilizat această caravană care circulă din localitate în localitate pentru a fi aproape de oameni și pentru a le fi ușor procesul de vaccinare. Din păcate lumea nu a fost foarte receprivă, până la această oră fiind în jur de 50 de persoane care s-au vaccinat.,, a declarat Valentin Iacob, primarul comunei Hodac.

La acțiunea de vaccinare a fost prezentă și Mara Togănel, prefectul județului Mureș care a declarat faptul că ,,Ne străduim să aducem vaccinul cât mai aproape de populație. Chiar dacă în acest moment la Gurghiu este un centru de vaccinare, interesul a fost mai scăzut ca în alte părți, eu consider că niciun efort nu este în zadar și orice persoană care a putut beneficia astăzi de vaccin este un câștig. Toți cei prezenți aici suntem în slujba mureșenilor și îmi doresc ca în măsura timpului să fiu alături de oameni prin propriul exemplu, dar și prin faptul că da, autoritățile sunt la datorie, în mijlocul mureșenilor.,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*