Clujul găzduieşte la sfârşit de săptămână Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness Juniori

În acest sfârşit de săptămână, în perioada 23 – 24 octombrie la Cluj-Napoca se desfăşoară Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness pentru Juniori.

„Sportul este cel care creează un sistem imunitar puternic, în cosecinţă sportul înseamnă sănătate. Am început la Sibiu cu Campionatul Naţional. Am fost prima Federaţie din ţară care şi-a asumat organizarea unui astfel de eveniment în timpul pandemiei. Am continuat cu Campionatul Balcanic la Drobeta-Turnu Severin şi iată că urmează Campionatul Mondial de Juniori la Cluj. Avem 44 de sportivi foarte bine pregătiţi, dar din păcate pentru noi sunt foarte mulţi sportivi foarte bine pregătiţi şi din alte ţări. Chiar m-am uitat la câteva poze cu sportivi din Rusia… Greu le va fi sportivilor noştri, dar sunt convins că vom obţine rezultate foarte bune la noi acasă.

Sportivii români sunt nişte sportivi disciplinaţi, care chiar şi pe condiţii grele reuşesc să se pregătească şi să atingă performanţă” a declarat Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness pentru Ardeal TV, în cadrul emisiunii Ora de Sport.

Competiţia Sportivă de va desfăşura în Sala Polivalentă „BT ARENA” , dar fără ca publicul să aibă acces, asta pentru a păstra condiţiile de siguranţă din pricina pandemiei de COVID-19.

Peste două săptămâni, mai precis în perioada 5 – 8 noiembrie, se desfăşoară Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness seniori şi masters de la Santa Susanna (Spania) unde şi România va avea reprezentanţi.

120753712_3579553298769039_5411622483063850745_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*