Ioana Cheregi a votat pentru „un Reghin mai curat, mai modern şi mai prietenos cu mediul”

Ioana Cheregi, candidatul independent la funcţia de primar al Municipiului Reghin a votat la secţia nr. 97 Iernuţeni, fiind însoţită de nepoata sa.

La fel ca mulţi dintre cetăţenii acestui oraş am votat pentru o schimbare în bine, schimbare care să ne aducă tuturor prosperitate, fericire, înţelegere şi pace. Am votat pentru un Reghin mai curat, mai modern şi mai prietenos cu mediul. Un Reghin în care să-ţi doreşti să trăieşti, un Reghin al viitoarelor generaţii fericite şi împlinite! Am votat înţelept pentru oamenii acestui oraş” a declarat Ioana Cheregi.

Întrebată cum a văzut campania electorală, Ioana Cheregi a declarat că „Campania electorala mi-a lăsat un gust amar. Nu am văzut o evoluţie, ci dimpotriva o involuţie. Stilul de campanie şi comportamentele unora dintre candidaţii la funcţiile publice au fost deplorabile. Eu cred că, cetăţenii acestui oraş meritau mai mult respect” a precizat aceasta.

Ioana Cheregi îşi va petrece după-masa în familie şi aşteaptă cu nerăbdare să afle ce au hotărât cetăţenii acestui oraş.

cheregi 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*