Ioana Cheregi, candidat independent pentru funcţia de primar

Ioana Cheregi este unul dintre candidaţii pentru funcţia de primar la alegerile locale din data de 27 septembrie. Aceasta a ales să intre în cursa electorală ca independent, depunându-şi candidatura, luni, 17 august.

 

„Cu speranța într-un viitor mai bun pentru noi toţi și pentru acest oraș, astăzi, (luni, 17 august n.r.)  mi-am depus candidatura ca și INDEPENDENT pentru funcțiile de primar și consilier local. 

Am ales să candidez independent, deoarece la fel ca marea majoritate dintre dumneavoastră, nu cred în ceea ce ne oferă partidele politice. M-au amăgit și apoi m-au dezamăgit, ca și pe voi toți! 

Vreau să trăiesc, la fel ca și voi, într-un oraș prosper, sigur și fericit! Vreau să aduc în administraţia locală un suflu al eficienței și seriozității din mediul privat! 

Vreau un oraș modern, inteligent și creativ! Vreau să am copiii și nepoții la bătrânețe alături de mine, să nu mai emigreze în alte ţări pentru un trai mai bun! 

Vreau investitori care să aducă un plus valoare acestei comunități! Vreau o viaţă mai bună precum voi toți! 

Dacă la Cluj, Oradea, Ciugud, s-au realizat lucruri ce păreau imposibile, putem și noi. Dar pentru asta e nevoie de un om nou, cu o viziune tânără și modernă care să iși doreasca să facă toate aceste lucruri. Acel OM..sunt EU!  Și spun asta pentru că sunt convinsă că POT!

Sunt un om simplu, puternic, ambițios, perseverent care luptă pentru tot ceea ce-și dorește în viață. 

Sunt un om care ştie ce vrea și care poate aduce o schimbare în bine!

În ceea ce privește campania electorală, din partea mea va fi curată și bazată pe fair-play. Având profesia de psiholog știu că cei care folosesc criticile și defăimarea ca armă de campanie electorală sunt oameni cu o stimă de sine scăzută, slabi și needucați.

Eu am în spate o carieră în marină, provin dintr-o familie de ofițeri și sunt psiholog, lucru care mă obligă sa fiu un om integru și de succes.

Faptele vorbesc pentru mine, sper ca și pentru voi. 

Doresc pe această cale, să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în obținerea semnăturilor necesare pentru înscrierea mea în competiția electorală. Doresc să mulțumesc în mod special familiei mele și doamnei Maria care au muncit pentru ca eu să pot depune astăzi dosarele pentru candidaturile la functia de primar și consilier local. 

De asemenea, doresc să vă reamintesc că doar împreună vom reuși să facem din acest oraș, un oraș prosper și fericit! 

Sunt deschisa să îmbratisez orice idee pozitivă pentru interesul nostru comun.

Alege înțelept! Alege un candidat Independent! Alege doamna ”POT”!” este mesajul transmis de Ioana Cheregi.

Ioana Cheregi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*