Gabriel Toncean şi-a depus candidatura pentru Primăria Reghin

Cel de-al doilea candidat care astăzi şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Municipiului Reghin, în ordinea înregistrării la Biroul Electoral de Circumscripţie Municipală nr 2 Reghin este Gabriel Toncean, candidat din partea Partidului Naţional Liberal, care a venit însoţit de o parte din echipa sa.

1

Am depus astăzi candidatura mea cu cea mai mare încredere. Suntem convinşi că reghinenii ştiu ce au de făcut. Suntem o echipă tânără, o echipă bazată pe construcţie şi pe multe, multe rezultate. După 30 de ani cred că a venit momentul ca şi tinerii să îşi spună cuvântul, să reprezinte un punct important în construcţia oraşului. Cei care au fost până acum au demonstrat ce au avut de făcut, parţial. Rămâne ca noi să vedem dacă putem sau nu putem mai mult. Intenţia noastră de a candida este pentru Reghin. Fiecare dintre noi avem business-urile noastre, avem o sursă de venit şi nu suntem condiţionaţi de veniturile din primărie.” a declarat Gabriel Toncean.

Legat de campania care se desfăşoară, Gabriel Toncean a precizat că „Este o campanie interesantă, cu atât mai mult pentru mine care sunt novice în ale alegerilor. Observ din păcate multă mizerie şi multă minciună, multă dezinformare, dar ştiţi proverbul acela „ce sădeşti, aia culegi!”. Noi mergem pe proiectele noastre, avem un proiect viabil, un proiect pentru Reghin, iar la sfârşit votanţii vor decide cine va conduce oraşul. Pe Reghin avem aproximativ 2000 de semnături, în decursul a câtorva zile. Din punct de vedere al listei de consilieri am ales să facem echipă cu tineri pentru că i-am considerat oamenii potriviţi. E momentul în care ei au entuziasm… Vedeţi că de la o anumită vârstă omul îşi pierde entuziasmul, îşi pierde speranţa, oboseşte mai repede. Noi venim cu o forţă tânără, suntem o echipă tânără de sportivi, profesori, doctori, jurişti” a precizat Gabriel Toncean.

Faptul că mai multe persoane şi-au anunţat candidatura, Gabriel Toncean a declarat că asta înseamnă că „împărţim şansele de 100% în funcţie de câţi candidaţi vom fi. Toţi vom avea aceeaşi şansă, iar cel mai bun va câştiga. Sunt sportiv, aşa că ştiu ce înseamnă să pierd, dar merg întotdeauna la victorie.”

 4

Deschişi la colaborări cu alte partide

Gabriel Toncean nu a exclus o alianţă cu alte partide, excluzând categoric o alianţă cu PSD-ul. „Partidul Naţional Liberal este un partid deschis tuturor colaborărilor, mai puţin colaborării cu PSD pentru că ştim foarte bine modul lor de a gândi şi de a pune în practică proiectele pe care le-au avut şi nu le-au făcut. Vom vedea cu cine vom face parteneriate, dacă este pentru binele oraşului, dacă proiectele sunt proiecte comune, care să aducă un plus valoare oraşului aderăm la ele. În caz contrar, fiecare îşi susţine proiectele. Primul pas l-am făcut cu PMP, deci avem susţinerea lor şi urmează să anunţăm astăzi sau mâine celelalte parteneriate” a precizat Gabriel Toncean, candidat la primăria Municipiului Reghin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*