PNL Mureş şi-a prezentat candidaţii pentru Consiliul Judeţean şi primăriile din judeţ

PNL Mureş a susţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost prezentaţi candidații Partidului Național Liberal la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș, precum și la Primăriile municipiilor Târgu Mureș, Sighișoara, Reghin și Târnăveni.

Aceştia sunt:

Cristian Chirteş – președinția Consiliului Judetean

Theodora Benedek – primăria Târgu Mureș

Gabriel Toncean – primăria Reghin

Constantin Fiscu – primăria Sighișoara

Sorin Megheșan – primăria Târnăveni

 

,,Astăzi este pentru noi un start a ceea ce înseamnă precampania electorală şi am ţinut mult să fie alături de mine candidaţii Partidului Naţional Liberal pentru municipiul reşedinţă de judeţ şi municipiile din judeţul Mureş. Ştiţi că alegerile locale se vor desfăşura cel mai probabil în 27 septembrie, asta dacă situaţia naţională, situaţia acestei pandemii ne permite. Dar cred că toată lumea aşteaptă aceste alegeri, urmate de alegerile generale. Partidul Naţional Liberal vine în faţa dumneavoastră la nivelul judeţului Mureş cu o echipă bine închegată, o echipă de oameni cu experienţă, dar şi oameni noi, care au demonstrat în administraţiile pe care le-au condus că sunt adevăraţi profesionişti, dar şi cu oameni care au demonstrat în viaţa civilă că sunt profesionişti în domeniile pe care le reprezintă. La nivelul judeţului Mureş vom avea candidaţi în peste 80 de localităţi, vom avea liste de consilieri locali, listă completă la Consiliul Judeţean.

Pe această cale vreau să vă anunţ candidatura mea la preşedinţia Consiliului Judeţean. Este un moment în care toate forţele de dreapta trebuie să vină să pună umărul pentru ca acest frumos judeţ al nostru să înceapă şi să continue adevărata dezvoltare. Cred că este un nou început şi sunt convins că împreună cu toţi cei de bună credinţă, care doresc să pună umărul la dezvoltarea comunităţilor locale, la dezvolarea judeţului Mureş să arătăm că şi noi, judeţul Mureş putem să intrăm în categoria acelor judeţe la care visăm toţi cum este judeţul Timiş, Bihor, Alba, Cluj. Sunt judeţe care sunt conduse de administraţii liberale, de oameni care au demonstrat că fondurile europene nu sunt o iluzie, ci trebuie ca prin profesionalism să ajungi la ele.” a declarat preşedintele PNL Mureş, Cristian Chirteş în cadrul conferinţei de presă.

cristian chirtes 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*