MUREŞ: Tânăr trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un polițist cu suma de 2300 lei

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul  prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 31 ianuarie a.c., un agent de poliție din cadrul I.P.J. Mureş  a formulat un denunț la sediul Serviciului Județean Anticorupție Mureș, din care reieșea faptul că un tânăr, în vârstă de 24 de ani, i-a oferit o sumă de bani în scopul de a nu lua măsurile legale, cu ocazia constatării unei infracțiuni la regimul circulației, respectiv conducere a unui autoturism fără permis de conducere, fals și uz de fals.

Ca urmare a denunțului formulat, în data de 5 februarie 2020, ofițerii S.J.A. Mureș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au organizat acțiunea de prindere în flagrant, prilej cu care tânărul în cauză a fost prins în timp ce oferea agentului de poliție denunțător suma de 2.300 lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.

În baza ordonanțelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureş au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză.

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE MUREŞ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*