Se lansează programul medical KAPO în Reghin

Schimbă-ţi viaţa în 6 luni! Alege să trăieşti sănătos, să devii mai activ şi mai fericit! Depăşește-ţi problemele de sănătate!
Echipa KAPO, compusă din medici specialişti şi un trainer internaţional de fitness de renume îţi aduce în data de 2 februarie un program de sport uşor şi distractiv la care poţi participa chiar dacă ai probleme de sănătate. Programul este destinat persoanelor inactive din cauza unor boli sau afecţiuni care îi împiedică să facă activitate fizică.
”În cadrul programului există mai multe grupe al căror programe sunt special concepute pentru participanţii care fac parte din ele. Există grupe pentru cei care suferă de afecţiuni cardiovasculare, diabet, afecţiuni respiratorii, afecţiuni ale aparatului osteoarticular.
Perioada minimă a programului este de 6 luni în care participanţii fac activitate fizică de 3 ori pe săptămână şi sunt supravegheaţi, măsuraţi şi evaluaţi de către specialist pentru a obţine rezultate cât mai bune şi pentru a le îmbunătăţi calitatea vieţii” spun organizatorii.

Generalităţi despre program

Planul studiului este conceput într-o manieră originală, etapizat şi extrem de complex, urmărind evaluarea atât fizică, explorări funcționale, scanări ecografică, a autopercepţiei imaginii corporale, cât şi a parametrilor de laborator pentru fiecare participant.
”Dintre cele 350 de persoane din Oradea care au răspuns inițiativei, 173 au fost preînscrise, dintre care, pentru prima serie, în urma etapelor de evaluare şi selectare, au fost admise 80 de persoane, grupate pe 4 categorii (supraponderali, diabetici, afecţiuni ale aparatului osteoarticular şi persoane sănătoase) care au început sesiunile de reabilitare/recuperare şi întreținere, după programe specifice create de Kinga Sebestyén. Intenţia echipei „KAPO” este de a pune bazele în Transilvania, a unui Centru Pilot „KAPO- sănătate pe ghete”, unic în Europa de Sud-Est, cu lansarea unui set de programe de instruire/ reabilitare şi recuperare pe ghete pentru spitale, şcoli, grădiniţe, centre de reabilitare şi săli de fitness.
Pentru programul complet urmăriţi evenimentul postat pe facebook: Lansare program Kapo – Sănătate pe ghete : Reghin.
Reghinul este al patrulea oraş unde se va face acest program medical. Coordonatoarea programului va fi Adina Inţa, instructor internaţional Kangoo Jumps.80768728_2801335513260380_6274923979387961344_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*