Concurs de şah „Pion Campion” la Reghin

Sâmbătă, 1 februarie începând cu ora 11.00, se va desfăşura la sediul Electrica Distibuţie din Reghin concursul de şah rapid „Pion Campion”.
La secţiunea OPEN, concurs omologat de FIDE, vor participa jucătorii legitimaţi în 7 runde, timp de gândire 12 minute + 3 secunde/mutare. La această secţiune, taxa de participare este de 50 de lei pentru persoanele peste 18 ani şi 25 de lei sub 18 ani. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii în bani. Înscrierile se fac la email baratosi_daniel@yahoo.com sau în ziua concursului până la ora 10.30.
Va exista o secțiune separată pentru copiii sub 12 ani, nelegitimați. Acest turneu nu va fi omologat FIDE. Taxa de participare este 30 lei, la finalul competiţiei copiii participanţi vor fi premiați cu diplome și jucării.
Pensionarii vor beneficia de un voucher în valoare de 50 lei la farmaciile Ecofarmacia. Toți participanții vor primi un voucher nenominal, de 20% reducere la toate consultațiile și controalele de specialitate din cadrul clinicii centrului medical GALENUS. De asemenea, vor exista premii surpriză pentru toți copiii participanți!
Evenimentul este organizat de Clubul sportiv CS Juvenes cu  sprijinul Asociația ”Our Lifetime” din Reghin. sah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*