O nouă ediţie a târgului cu produse locale la Reghin

În acest sfârşit de săptămână sunteţi aşteptaţi la o nouă ediţie a târgului Biodorf destinat producătorilor locali, eveniment ce va avea loc duminică, 17 noiembrie de la ora 10:00 în curtea restaurantului Intim.

„Prin organizarea acestui Târg dorim să promovăm produsele locale din Reghin şi împrejurimi. În cadrul târgului puteți să alegeţi de la producătorii preferaţi, produse de calitate. Ne pregătim şi cu workshop-uri, jocuri rustice pentru copii şi cei interesaţi” spune Reichenberger Iringó, organizator.

Ce veţi putea găsi la acest târg?

Cu siguranţă multe lucruri pe care nu le găsiţi în mod obişnuit în magazine, multe produse lucrate manual de micii producători.

Putem începe cu sacoşele din bumbac 100%, de care o să aveţi nevoie după ce veţi pătrunde în lumea producătorilor locali, sacoşe pe care le puteţi umple după preferinţe cu de toate pentru toţi.

În cadrul târgului veţi găsi atât produse de artizanat, cât şi bucate alese. Dacă vine vorba despre mâncare, nu putem să nu pomenim de caşcavalul maturat cu diferite arome şi condimente, care a fost foarte căutat la prima ediţie a târgului. Apoi, o gamă variată de murături și zacuscă, dulceață, siropuri, miere, până la ţuică făcută în cazan de cupru.

La standuri, pe partea de decoraţiuni şi bijuterii veţi putea descoperi produse lucrate manual din din lemn, bijuterii croşetate, bijuterii din mărgele, din pastă polimerică (FIMO), diferite produse din lavandă precum ulei esențial pur, apă de lavandă, săculeți, buchete, decorațiuni, diferite obiecte din lemn vopsite cu motive tradiţionale, decoraţiuni din hârtie împletită.

Pe de altă parte organizatorii au pregătit şi momente speciale pentru cei prezenţi precum o întâlnire cu artistul Vizi Imre, dar şi un workshop legat de uleiurile esenţiale. Părinţii care-şi aduc copiii la târg, le pot aduce un zâmbet prin pictură pe faţă.

Aşadar, ne vedem duminică, 17 noiembrie la târgul producătorilor locali: BioDorf.

 

pentru online

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*