Voluntarii de la #GreenReghin curăţă Malul Mureşului

Ne place să ne plimbăm în natură şi să respirăm aerul curat. Însă facem ceva pentru a proteja natura? Un grup de tineri au pus ideile cap la cap, aşa că au organizat în Reghin o serie de evenimente cu scopul de a ecologiza diferite zone ale municipiului, totul făcut cu ajutorul unei echipe de voluntari.

greenreghin

După ce au curăţat Pădurea Rotundă, voluntarii de la Green Reghin vor organiza joi, 15 august o nouă acţiune de eliminare a deşeurilor din natură, de această dată pe Malul Mureşului.

Şi cum tinerii ştiu mereu să îmbine utilul cu plăcutul, imediat după activitatea de voluntariat, începând cu ora 15:00 va avea loc un party unde vor mixa patru DJ cunoscuţi, petrecere deschisă întregii comunități având ca obiectiv expunerea mai pe larg a ceea ce înseamnă muzica electronică.

„Este un eveniment prin care se doreşte crearea unei comunităţi de voluntari, comunitate care mai apoi să atingă mai multe scopuri cum ar fi ecologizarea anumitor zone din Reghin, dar şi educarea comunităţii din municipiu asupra genului de muzică electronică. Mă aştept ca alături de echipa de voluntari să curăţăm o zonă cât mai mare a malului Mureşului, iar mai apoi să vină cât mai multă lume aici pentru a se putea bucura de apă şi natură. Numărul de voluntari înscrişi în proiect este de 30. I-am considerat suficienţi, asta deoarece dacă ar fi mai multe persoane o să fie mai dificil pentru organizatori. Poate să participe oricine îşi doreşte să ajute, dar noi ne bazăm pe voluntari pentru că ne dorim să avem o treabă bine gândită şi sigură că o să se întâmple. Nu vrem să ne bazăm pe un apel la comunitate care există posibilitatea să fie neglijat, deloc ascultat” a declarat pentru Ardeal TV, Alexandru Mantello, coordonator proiectului Green Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*