Lucian Casoni – victorie binemeritată la Gala Fight Night din Braşov

Reghineanul Lucian Casoni a participat luni, 8 octombrie, la Gala APP Fight Night, eveniment desfăşurat la Braşov în sala Dacia.

lucian casoni 3
Urcând în ring la categoria 77 kg, reghineanul a reuşit să facă un meci pe cinste.
Lucian a fost o apariţie menită să-şi intimideze adversarul, făcându-şi simţită prezenţa în ring cu o mască. Şi-a ales un nume cu adevărat înfiorător: Călăul, un călău care a oferit spectacol, reuşind să domine meciul.

lucian casoni 2
Gala Fight Night i-a adus lui Casoni un câştig. Câteva lovituri frumoase, atacuri profesioniste, reuşind să-l macine pe Andrei Vasincă din Sibiu. După o lovitură de genunchi, finalul de meci, după două reprize, i-a adus lui Casoni a noua victorie obţinută prin knock-out.
Lucian a revenit în ring după un an greu, după o accidentare urâtă. „A fost revenirea mea în ring după un început de an nu tocmai bun, cu mult ghinion, o accidentare urâtă care m-a ținut departe de visul meu de a deveni cel mai bun. Acum urmează greul și munca grea pentru a deveni cel mai bun, în viitorul apropiat veți auzi tot mai des acest nume: Lucian Casoni!” spune Lucian pe pagina sa de facebook.
Lucian Casoni şi-a trecut astfel pe listă a XI-a victorie şi a IX-a câştigată prin knock-out. La acest meci s-a bucurat şi de foarte mulţi susţinători, veniţi special să-l încurajeze şi să-i fie alături. „Victorie! A fost o seară minunată, o Gală foarte bine organizată cu multe meciuri spectaculoase. În primul rând vreau să îi mulțumesc, în mod special, Promotorului Alin Pricopie, pentru șansa oferită și pentru tot sprijinul acordat în perioada de pregătire. Vreau să vă mulțumesc vouă, prietenilor pentru toată susținerea și toate mesajele de încurajare, atât înainte de luptă, cât și după. Mulțumesc celor care au fost acolo lângă mine, ați fost minunați, multumesc familiei care mă susține necondiționat, oricât de greu mi-ar fi și mă susțin cum știu ei mai bine” Lucian Casoni.
Lucian Casoni este antrenat de Andrei Anastasescu, are 25 de ani, 1,83 metri – 11 victorii din care nouă au fost prin knock-out şi 4 înfrângeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*