Au rămas fără lemne şi căruţe după ce au fost prinşi fără acte pe materialul lemnos

În data de 25 mai a.c., la ora 10.00, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, au depistat  pe raza comunei Vătava, trei atelaje hipo conduse de trei bărbaţi, de 40, 22, respectiv 20 de ani, care după ce au tăiat cantitatea de trei metri cubi lemn de foc, din specia fag, au transportat cantitatea de material lemnos respectivă fără documente de provenienţă legală.

Aceştia au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, modificate, iar materialul lemnos, trei motofierăstraie şi cele trei atelaje hipo fiind confiscate şi predate în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Vătava.

 

În aceeaşi zi, la ora 18.15, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea,  au oprit în trafic, pe DJ 153C, pe raza localităţii Ibăneşti, o autoutilitară condusă de un bărbat de 66 de ani, care transporta cantitatea de 10 metri steri material lemnos de foc, din speciile fag, carpen şi salcâm.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, aceştia au constat faptul că bărbatul a prezentat pentru cantitatea de material lemnos respectivă, un aviz de însoţire expirat.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, modificate, materialul lemnos fiind confiscat şi predat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Gurghiu.

Sursa foto: sibiunews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*