Cicliştii reghineni participă la ture pentru obţinerea brevetelor

Asociaţia ProEndura – Asociaţia Cicliştilor de Anduranţă Reghin, organizează pentru iubitorii sportului cu pedale, noi ture pentru obţinerea brevetelor. Astfel că, cicliştii care sunt atraşi de parcurgerea distanţelor de 100, 150, 200 şi 300 de kilometri pot obține în urma participării brevete.
Calendarul brevetelor de anduranţă pentru cicliştii reghineni, organizat de Asociaţia ProEndura arată astfel: 13 mai  – 100 km, 3 iunie – 150 km, 24 iunie – 200 km, 22 iulie – 300 km,
Pentru participarea la aceste brevete, organizatorii au alcătuit un regulament de desfăşurare, pe care cei care doresc să participe la turele pentru brevete, sunt rugaţi să îl citească cu atenţie şi să îl respecte. Concret, cei care participă la o tură pentru obţinerea brevetului trebuie să se înscrie și să completeze o declarație pe propria răspundere, să plătească taxa de participare. Vârsta participanților trebuie să fie de minim 16 ani, iar participanții cu vârsta până la 18 ani (în ziua cursei) trebuie să se prezinte la start cu un părinte pentru a semna declarația pe proprie răspundere.
Este obligatoriu ca participanţii să deţină cameră de rezervă potrivită. Participanții trebuie să poarte cască de protecție pe întreg traseul și actul de identitate, iar în caz de condiții de vizibilitate redusă, aceștia trebuie să poarte echipament vizibil cu elemente reflectorizante. Întreg regulamentul poate fi consultat pe pagina de facebook Pro Endura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*