Zone cu internet gratuit în Reghin

Consilierii locali reghineni au votat în ultima şedinţă ordinară de consiliu local din acest an, constituirea unei comisii mixte de analiză a ofertelor pentru realizarea proiectului  „Internet Hotspot”, formată din consilierii: Dragoş Pui, Alexandru Puşcaş şi  Kelemen Szabolcs, la care se adaugă un inginer programator şi un inginer în ştiinţa sistemelor şi calculatoarelor.
Concret, se doreşte ca Reghinul să se alinieze la nivelul altor municipii astfel încât locuitorii oraşului şi nu numai, să se bucure de internet gratuit. Am putea avea
reţele wi-fi, ce vor fi amplasate în mai multe zone ale oraşului, referindu-se la trei parcuri din Reghin unde doritorii se vor putea loga gratuit.
„Scopul acestei iniţiative este de a facilita accesul comunităţii la un serviciu flexibil şi gratuit, oferind astfel posibilitatea internauţilor de a utiliza zonele de agrement publice din municipiul Reghin. Prima etapă a proiectului urmăreşte asigurarea accesului gratuit la serviciile de internet în perimetrele situate în Piaţeta din cartierul Libertăţii, Parcul Central şi Parcul Tineretului” se arată în materialul de şedinţă.

(C.R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*