Uniţi pentru a sprijini familiile nevoiaşe

Reghinenii şi-au dat întâlnire duminică, 17 decembrie la Clubul Dogma din Reghin unde s-au unit la un târg caritabil organizat de Abonament pentru Comunitate. Banii strânşi din vânzarea produselor se vor duce către familiile nevoiaşe identificate de iniţiatorii acestui eveniment.


Au participat un număr mare de creatori de produse handmade, pe mesele acestora aflându-se foarte multe produse cu specific de iarnă. Au expus în cadrul târgului Floar prin Camelia Oltean, voluntarii de la „Ajungem Mari” au donat lucrurile pe care nu le-au vândut, Boni Krea prin Bebedek Monika, Rodica Bîndilă cu un volum de poezii ale autorului Mugurel Puşcaş tradus în engleză, Bianca Someşan – care a ales să recicleze realizând „Îngeraşi din hârtie”, iar Valentina Radu – artist plastic a donat patru picturi. Alexandrina Biriş prin Handmade by Alexandrina le-a dat posibilitatea copiilor prezenţi la târg să-şi pună imaginaţia la treabă, printr-un mic atelier de creaţie unde doritorii au putut să înşire mărgele ori să realizeze cercei.

mde
Laura Moldovan lucrează produse handmade de cinci ani. Totul a început ca o pasiune. „Tot timpul mi-a plăcut să desenez şi-am început încet să fac de toate: de la căni pictate, la tricouri pictate, globuri, brăduţi din hârtie, oameni de zăpadă. Acum, pentru acest târg am realizat decoraţiuni de Crăciun. A fost o nouă provocare pentru mine. Totul a fost făcut în foarte scurt timp, aşa că am vrut să fie ceva la îndemâna oricui şi să nu fie preţurile foarte mari, dar să fie şi multe produse pentru a putea aduna cât mai mulţi bani pentru această iniţiativă, care mi se pare o idee foarte bună şi chiar îl voi mai susţine pe Cristian Man la următoarele activităţi de acest fel. Putem face în fiecare lună astfel de târguri, iar o parte din banii strânşi să se ducă la copii, la familiile nevoiaşe” a declarat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*