Porţi deschise la AJOFM Mureş

Pe data de 10 decembrie 1998, s-a înfiinţat Agenţia Naţională pentru Ocuparea a Forţei de Muncă, împreună cu Agenţiile teritoriale. Astfel că în data de 10 decembrie 2017, Serviciul Public de Ocupare din România a împlinit 19 ani de activitate.

Cu această ocazie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş doreşte să marcheze acest eveniment şi să organizeze, în data de 15 decembrie 2017, “Ziua porţilor deschise”.

În această zi, la sediul instituţiei vor avea loc o serie de acţiuni, după cum urmează:

Ora 10:00: – Conferinţa de presă;

Ora 12:00: – Masă rotundă cu agenţi economici din judeţul Mureş;

Astfel, toţi beneficiarii serviciilor oferite de către AJOFM Mureş şi persoanele interesat de organizarea şi funcţionarea agenţiei au posibilitatea ca în această zi a “porţilor deschise”, să cunoască din interior modul în care se desfaşoară activitatea şi să stabilească un contact mai bun cu funcţionarii acestei instituţii.

Doresc să aduc la cunoştinţă reglementările privind stimularea ocupării forței de muncă, măsuri, prin care sperăm o dezvoltare continuă, atât prin crearea de locuri de muncă, cât și prin încurajarea mobilității” spune directorul executiv AJOFM Mureş, Gheorghe Ştef.

Obiectivele acestei zile sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, persoane în căutarea unui loc de muncă şi orice persoană interesată pentru a întreţine un dialog constructiv în vederea creşterii gradului de conştientizare a problemelor legate de piaţa muncii.

Cu acest prilej aniversar mulţumesc membrilor Consiliului Consultativ, partenerilor și colaboratorilor, clienţilor şi nu în ultimul rând, colegilor, pentru sprijinul şi încrederea acordată. Totodată, mulţumesc reprezentanţilor mass-media pentru colaborarea noastră și pentru informarea corectă a opiniei publice” a adăugat Gheorghe Ştef.

Toate persoanele interesate de acest eveniment, sunt aşteptate la sediul AJOFM Mureş din Tg. Mureş, strada Iuliu Maniu, nr.2, în data de 15 decembrie 2017, între orele 10,00-14,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*