Distracţie pe gheaţă

Temperaturile scăzute, primi fulgi de nea, dar şi amintirile din anii precedenţi sunt toate cele care îi vor readuce pe reghineni şi nu numai, pe patinoarul Municipiului Reghin. Cu ocazia lui Moş Nicolae, Primăria şi Consiliul Local Reghin le-a adus prin deschiderea patinoarului, o mare bucurie, în special celor mici, dar şi celor mai mari care iubesc acest sport. După o vară lungă şi călduroasă în care Ştrandul Municipal s-a bucurat de mulţi vizitatori, acum este rândul patinoarului de a-i întâmpina pe dansatorii pe patine, într-un cadru de poveste, cu ceai cald şi multă distracţie. Administratorul patinoarului, Călin Albu, îi aşteaptă cu drag pe toţi „iarna este de partea noastră şi este un timp foarte potrivit pentru ca să mai ieşim din case, să facem puţină mişcare, să ne simţim bine fiindcă aerul curat şi rece este foarte benefic pentru sănătate”.
Glasul vesel al copiilor cu bujori şi năsuc roşu, însufleţesc parcă locul desprins din poveşti, deschiderea patinoarului fiind un moment foarte mult aşteptat de aceştia. Micuţii sunt cei mai bucuroşi atunci când îşi iau zbor pe patine, încercând să impresioneze cu figurile pe care le realizează pe gheaţă şi încercând totodată să înveţe altele noi.
Atmosfera de mare sărbătoare este întregită şi de mirosul de scorţişoară şi portocale al ceaiurilor aburinde, care pot fi achiziţionate din incinta patinoarului. „Ca şi anii trecuţi, reuşim să ne menţinem la aceleaşi preţuri şi asta datorită Primăriei Municipiului Reghin şi a Consiliului Local, care fac mari eforturi pentru ca tinerii reghineni şi nu numai ei, să se bucure de acest patinoar la tarife foarte avantajoase” a mai precizat Călin Albu, administratorul patinoarului. Tarifele practicate sunt 4 lei tura, pentru copii şi 6 lei pentru adulţi, iar închiriatul unei perechi de patine se poate face contra sumei de 5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*