Peste 200 de jucători pe lista de aşteptare la Memorialul ,,Dan Leorda”

Memorialului ,,Dan Leorda” ediţia a VII-a

Memorialului ,,Dan Leorda”

În data de 9 mai se va desfăşura la Reghin ediţia a VII-a a Memorialului ,,Dan Leorda”, turneu de tenis de masă de tip A ce se va juca în sala de sport din „Parcul Tineretului”. Conform organizatorului Kantor Imre, turneul se va organiza pe două categorii: amatori şi Open. Open 72 (12 grupe de 6) şi la amatori 144 (24 de grupe de 6).

Înscrierile se vor efectua pe sistemul: Primul venit, primul servit!. Competiţia se va derula pe 24 de mese de joc pe următorul sistem la grupe inferioare de 6 jucatori – după regula şarpelui, cu ceva permutări între localităţi unde este cazul – se califică primii 4. La grupele superioare – câte un loc 1,2,3,4 din inferioare, schema 1324 la Open şi 1648 la Amatori – se califică primii doi. La jocurile eliminatorii locurile 1 se aranjează pe tablou după numărul grupei superioare, locurile 2 trag la sorţi astfel că se vor putea întâlni doar în finală cu adversarii din grupele superioare.

Organizatorii spun că „momentan sunt peste 200 de jucători înscrişi pe lista de aşteptare din toate oraşele din România.” Din lotul reghinenilor fac parte Kantor Imre, Victor Zidar, Florin Marian, Călin Marian şi Rareş Leorda fiul regreatatului Dan Leorda. Marele absent al turneului anul acesta va fi veteranul Mircea Toncean care este grav bolnav. Taxa de participare va fi de 25 de lei, dintre care 2 lei de persoană vor fi direcţionaţi către fondul Amatur.

Robert Matei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*