Poliţia Locală avertizează!

Având în vedere apropierea Sărbătorilor Pascale, fapt ce determină ieşirea cetăţenilor în aer liber la picnic, amintim că în conformitate cu Legea nr.54/2012 – privind desfăşurarea activităţilor de picnic, se pot desfăşura activităţi de picnic numai în zonele special amenajate precum şi în cele indicate pentru activităţi de picnic, între orele 8:00 – 22:00. În afara acestor zone este interzisă desfăşurarea acestor activităţi.

La nivelul municipiului, prin HCL Reghin nr.73 /29.05.2012 sunt stabilite următoarele zone indicate pentru desfăşurarea activităţilor de picnic: Pădurea Rotundă cu zona limitrofă, Pădurea Mociar cu zona limitrofă, Hedelul Mare, Hedelul Mic, Zonele amenajate de pe malurile Râului Mureş.

În zonele indicate se permit activităţi de picnic cu excepţia aprinderii focului.

Nerespectarea prevederilor Legii nr. 54/2012 – privind desfăşurarea activităţilor de picnic se sancţionează cu amenzi de la 100 de lei şi pot ajunge până la 5000 lei.

Agenţii Poliţiei Locale vor efectua acţiuni de patrulare pe raza municipiului, în această perioadă, pentru a fi respectate prevederile legale. Sesizările pot fi efectuate de către cetăţenii municipiului Reghin, la tel. 0733.079.870.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*