Maraton „Scaunul Domnului” – Ediția a IV-a: Peste 200 de Sportivi la Start

Un Eveniment Sportiv de Anvergură în Comuna Deda

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 9, comuna mureșeană Deda va găzdui startul celei de-a patra ediții a Maratonului „Scaunul Domnului”. Peste 200 de participanți din întreaga țară sunt așteptați să ia parte la acest eveniment sportiv important. Organizatorii, Asociația ECO Reghin, în colaborare cu Primăria comunei Deda, au pregătit cinci probe pentru alergători de toate nivelurile.

Cinci Probe pentru Toate Nivelurile de Abilități

Maratonul „Scaunul Domnului” include cinci probe, menite să satisfacă atât alergătorii experimentați, cât și pe cei amatori. Probele sunt:

  • Maraton de 42 km: o cursă de anduranță pentru cei mai bine pregătiți sportivi.
  • Semimaraton de 21 km: o provocare semnificativă pentru alergătorii de nivel mediu.
  • Cursă de 15 km: ideală pentru cei care doresc să testeze cursele de distanță mai lungă.
  • Mini maraton: o probă mai scurtă, perfectă pentru familii și alergători mai tineri.
  • Drumeție: o opțiune pentru cei care preferă să se bucure de peisajul montan într-un ritm mai relaxat.

Organizare și Parteneri

Maratonul este organizat de Asociația ECO Reghin, cunoscută pentru promovarea sportului și a stilului de viață sănătos. Evenimentul este susținut de Primăria comunei Deda, care a contribuit semnificativ la pregătirea infrastructurii și la asigurarea condițiilor necesare pentru desfășurarea competiției în cele mai bune condiții.

Detalii Suplimentare despre Eveniment

Evenimentul nu doar că promovează activitatea fizică și competiția sănătoasă, dar și evidențiază frumusețea naturală a regiunii Bistra Mureșului. Participanții vor avea ocazia să alerge prin peisaje montane, oferind o experiență sportivă deosebită.

Primarul comunei Deda, Lucreția Cadar a transmis: „Maratonul „Scaunul Domnului” a devenit un reper important în calendarul sportiv al regiunii. Suntem încântați să vedem o participare atât de mare și diversificată și ne angajăm să oferim cele mai bune condiții pentru toți participanții.

Maratonul „Scaunul Domnului” – Ediția a IV-a se anunță a fi un eveniment de referință pentru pasionații de alergare din întreaga țară. Cu o organizare impecabilă și un cadru natural de excepție, evenimentul promite să ofere o experiență de neuitat pentru toți cei care iau parte la această competiție sportivă. Sportivi de toate nivelurile sunt invitați să participe și să se bucure de frumusețea și provocările traseelor din comuna Deda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*