Băile Figa se Deschid pe 15 Iunie cu Tarife Neschimbate

Începe sezonul estival la Beclean

Băile Figa, stațiunea preferată de turiști, își va deschide porțile pe 15 iunie, pregătindu-se pentru un nou sezon estival mult așteptat. Administrația orașului Beclean, care gestionează activitatea stațiunii, finalizează ultimele pregătiri pentru a asigura cele mai bune condiții pentru vizitatori. Stațiunea, întinsă pe 15 hectare și situată la doar trei kilometri de Beclean, atrage anual mii de turiști datorită facilităților sale, care includ bazine, tobogane, terase, spații de joacă și terenuri de sport.

Tarife Neschimbate pentru Sezonul Estival

Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, a confirmat că prețurile vor rămâne neschimbate în acest sezon estival. „Nu va fi nicio modificare de preț, vor fi aceleași tarife. Nu ne propunem să echilibrăm unele venituri, fiindcă dacă oamenii au fost mulțumiți de ofertă, păstrăm oferta. Plus că, e primul sezon când nu mai este șantier aici, în afară de micile retușuri care se impun”, a declarat Moldovan.

Pregătiri Intense pentru Deschiderea Sezonului

Nicolae Moldovan a subliniat importanța pregătirilor riguroase pentru a asigura cele mai bune condiții pentru turiști. „Totul este pregătit, este luat la pas, la mână, ca să putem să așteptăm miile de turiști în cele mai bune condiții. Deschiderea sezonului depinde foarte mult de vreme, dar vrem să deschidem în 15 iunie”, a explicat edilul.

Facilități Suplimentare pentru Turiști

Turiștii vor beneficia și de serviciile Centrului Recreativ Legacy și ale Centrului Social de Zi, alături de locurile de joacă și alte facilități exterioare. „Centrul Recreativ Legacy a fost disponibil și sezonul trecut, iar anul acesta intră în funcțiune Centrul Social de Zi cu oferta de recuperare, la prețuri modice. Avem cea mai bună aparatură din lume și personal calificat, gata să ofere servicii de recuperare de cea mai înaltă calitate”, a adăugat Nicolae Moldovan.

Băile Figa – Oază de Sănătate

Băile Figa sunt recunoscute pentru proprietățile apei sărate și ale nămolului, asemănătoare cu cele de la Techirghiol, fiind o destinație de sănătate și relaxare. „Este un lucru extraordinar pentru următoarea ofertă, să existe această oportunitate la prețuri modice”, a concluzionat primarul orașului Beclean.

Turiștii sunt așteptați să se bucure de un sezon estival plin de distracție și relaxare la Băile Figa, beneficiind de tarifele neschimbate și de facilitățile de top oferite de stațiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*