Descoperă Tehnologia Biodry pentru Pereți Uscați și Sănătoși

Tehnologia Elvețiană care Revoluționează Combaterea Umidității Capilare

În data de 6 iunie, municipiul Târgu-Mureș din județul Mureș a găzduit un eveniment de prezentare organizat de Biodry România, dedicat introducerii pe piața locală a dispozitivului Biodry. Acest eveniment a adus în prim-plan soluții inovatoare pentru combaterea umidității și igrasiei în clădiri, bazate pe o tehnologie elvețiană de ultimă generație.

Dispozitivul Biodry reprezintă o metodă naturală și eficientă de uscare a pereților afectați de umiditate capilară. Tehnologia funcționează prin inversarea semnalului electric captat și reflectarea acestuia înapoi în mod contrar, anulând forțele care permit apei să urce din sol prin pereți. Această inovație elimină cauza principală a umidității, asigurând uscarea completă a pereților.

Zsolt Petry, directorul Biodry România, a prezentat succesele deja înregistrate în utilizarea acestei tehnologii. „Am instalat dispozitivul la Cetatea din Târgu-Mureș anul trecut, iar în Cluj am echipat numeroase biserici și clădiri din centrul vechi. La Târgu-Mureș, am implementat soluția la Parohia Catolică și Camera de Comerț. Clienții raportează că umiditatea din aer scade vizibil în câteva săptămâni sau luni, ceea ce demonstrează eficiența dispozitivului”, a declarat Zsolt Petry.

Zsolt Petry

La eveniment a fost prezent și Daniele Tarabini, fondatorul și CEO-ul elvețian al Biodry, care a subliniat misiunea companiei de a extinde această tehnologie la nivel global. „Biodry înseamnă instalarea unui dispozitiv de mici dimensiuni în clădirile afectate de umiditate capilară, având ca scop uscarea completă a pereților. Beneficiile sunt enorme, mai ales pentru clădirile istorice, unde protecția picturilor și a tencuielii este crucială”, a explicat Tarabini.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Ordinul Arhitecților din România, evidențiind importanța utilizării tehnologiilor avansate pentru conservarea patrimoniului cultural și îmbunătățirea condițiilor de locuire. Participanții au avut ocazia să înțeleagă mai bine cum funcționează dispozitivul Biodry și beneficiile sale pe termen lung.

În concluzie, tehnologia Biodry oferă o soluție revoluționară pentru combaterea umidității capilare, asigurând uscarea naturală a pereților și îmbunătățirea calității aerului în interior. Cu implementări de succes și feedback pozitiv, acest dispozitiv promite să devină un standard în gestionarea problemelor de umiditate în clădiri, atât pentru locuințe moderne, cât și pentru clădiri istorice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*