Gala Femeilor Împlinite și de Succes: Rezervă-ți Locul Acum

Am plăcerea de a vă anunța din timp un eveniment extraordinar, care va avea loc pe 21 noiembrie, între orele 17.00 și 22.00. Sunteţi invitate să vă pregătiți pentru o seară magică, desfășurată într-o locație de vis, alături de aproximativ 500 de femei excepționale, în cadrul Galei Femeilor Împlinite și de Succes, la Le Chateau București.

Le Chateau București

Un Eveniment pentru Femei din Toate Domeniile

Indiferent dacă ești mamă, antreprenoare sau angajată, singură sau într-o relație, după un divorț sau în căutarea unui nou început, această gală este ocazia perfectă să îți celebrezi feminitatea și să te evidențiezi. Este un moment unic de a te reconecta cu tine însăți și cu alte femei care, la fel ca tine, își doresc să strălucească.

Theona Balan: Ghidul Tău în Călătoria Spre Succes

Theona Balan, cunoscută pentru rolul său de autor, life coach spiritual și specialist în manifestarea dorințelor, este un nume de referință în domeniul dezvoltării personale. Ea va avea atât rolul de organizator, cât și de speaker la acest eveniment special. Theona va susține un moment dedicat temei principale a galei, oferindu-ți perspective valoroase despre cum poți să îți manifești darurile și harurile în lume.

Theona a ajutat nenumărate femei să își redescopere puterea interioară și să își atingă obiectivele de viață prin metodele ei inspiratoare. Participând la acest eveniment, vei avea șansa să înveți direct de la ea și să aplici aceste principii în propria ta viață.

Theona Bălan

Puterea Comunității Feminine

Femeia înflorește într-o comunitate în care este susținută și apreciată. Ce poate fi mai valoros decât să sărbătorim împreună feminitatea prin dăruire, susținere și împărtășirea unor povești care au transformat vieți? Vom petrece o seară de neuitat într-un mediu inspirațional, unde poveștile femeilor din comunitatea noastră devin exemple demne de urmat pentru fiecare dintre noi.

Mai Mult decât O Seară de Amintiri Frumoase

Această gală nu este doar o ocazie de a crea amintiri frumoase, ci și o oportunitate de a primi instrumente valoroase și conexiuni autentice care să te sprijine și să te motiveze să îți realizezi visurile. Vei pleca de aici cu idei noi, prietenii noi și o nouă perspectivă asupra potențialului tău.

Prețuri Speciale și Cadouri

Pentru a face această experiență și mai specială, primele 100 de bilete vin cu un cadou exclusiv în valoare de 490 lei. De asemenea, este şi un preț special de Early Booking pentru a te impulsiona să nu ratezi această oportunitate unică.

Rezervă-ți Locul Acum

Nu rata șansa de a participa la această seară excepțională. Rezervă-ți biletul acum și pregătește-te să te alături unei comunități de femei puternice și inspirate. Poți achiziționa biletele de aici: Bilete Gala Femeilor Împlinite și de Succes.

Parteneri

Evenimentul este organizat în colaborare cu Retreat Camps, asigurându-ne că fiecare moment petrecut împreună va fi unul memorabil.

Ramona Retreat Camps

Dragele mele, este timpul să strălucim, să ne inspirăm și să creăm conexiuni care ne vor îmbunătăţi viața. Ne vedem pe 21 noiembrie la Le Chateau București!

Cu drag,

Crina Laszlo,

Ambasador Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*