Dumitrița Gliga ,,Olimpiada Națională pentru aria curriculară „Tehnologii” se desfășoară în aceste zile la Târgu Mureș.,,

Olimpiada Națională pentru aria curriculară „Tehnologii” se desfășoară în aceste zile la Târgu Mureș.

Participă elevi din 32 de județe, iar olimpiada se desfășoară pe domeniile: Electric, Electrotehnic, Electromecanic, Electronică, Automatizări, Telecomunicații.

Pentru ca ai noștri copii să poată concura în anii ce vin pe piata muncii, este esential să punem accent și pe tehnologie, pe învățarea unor meserii care să-i pregătească pe tinerii absolvenți pentru un viitor unde învățarea nu se va opri.

Felicitări, stimați domni profesori, pentru implicarea în a resădi dragostea pentru meserie, pentru lucrul bine făcut! Felicitări, dragi tineri pasionați de tehnologie!

Alegerea unei meserii în acest domeniu este o decizie curajoasă și plină de satisfacții, în urma căreia veți fi privilegiați să aveți direct un MBA. Un altfel de MBA decât cel pe care îl au altii – pentru voi, MBA va însemna „Meserie, brățară de aur”.

Felicitări, dragi părinți, pentru implicare și susținerea necondiționată!

Este a treia olimpiadă națională pe care o organizează ISJ Mureș în acest an. Felicitări pentru eforturile pe care le-ati făcut și le faceti pentru a arăta oaspeților din întreaga țară ce înseamnă ospitalitatea și rigoarea organizării mureșene.

Dumitrița Gliga – deputat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*