A început înscrierea la concursurile de admitere ale școlilor militare de subofițeri jandarmi

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș recrutează candidați pentru înscrierea la concursurile de admitere ale școlilor militare de subofițeri jandarmi, sesiunea aprilie-iulie 2024

Pentru noua sesiune de admitere au fost scoase la concurs 700 de locuri la cele două școli militare de subofițeri jandarmi din Fălticeni, județul Suceava, respectiv Drăgășani din județul Vâlcea.

Cererile de înscriere se completează și transmit până pe data de: 14 mai 2024 la adresa de e-mail: resurseumane@ jandarmeriamobilamures.ro.

Documentele necesare constituirii dosarului de candidat se depun la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș din Sângeorgiu de Mureș, Parcul Mariaffi Lajos Nr. 7, până la data de 21 mai 2024.

Condițiile de recrutare și calendarul concursului sunt detaliate pe site-ul unitații la adresa: http://www.jandarmeriamobilamures.ro/invatamant.php
și pe site-urile școlilor militare: www.jandarmeriafalticeni.ro și www.scoaladragasani.ro. Compartimentul Resurse Umane din cadrul unitătii noastre piatw fi apelat la numărul de telefon: 0265.319856 interior 24531 sau 24504.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*