Târg de Paște, la Răzvan Idicel

Părinți, bunici și copii au participat sâmbătă, 20 aprilie, la Târgul de Paște organizat de Răzvan Rusu, la Idicel Pădure. Aici, cei prezenți au avut ocazia de a degusta și chiar cumpăra din bunătățile pregătite la mica fabrică. Organizatorii nu i-au uitat nici pe cei mici, punându-le la dispoziție o zonă unde aceștia s-au putut distra și lua parte la o vânătoare de ouă de ciocolată.

,,Este un târg, o zi a porților deschise. E o mare bucurie pentru noi să vedem atât de mulți oameni și mai ales copii, care se bucură de aerul bun, pe care-l avem aici, la Idicel Pădure. Important este să vadă oamenii cum producem noi, să vină cât mai mulți și să o vadă pe tanti Veronica la ceaun. Să vadă că noi chiar facem lucrurile așa cum le povestim. Este un moment bun să ne întâlnim cu toții, să ne cunoaștem și să sărbătorim primăvară și sărbătorile care stau să vină.,, a precizat Răzvan Rusu, fondatorul Răzvan Idicel.

Tot ceea ce face Razvan are la bază pasiunea. ,,Nu te poți lăsa împotmolit de bani, ci trebuie să fii pasionat de ceea ce faci, să găsești oameni, care cred în pasiunea și în visul tău. Eu am găsit aici, la Idicel Pădure oameni care muncesc zi de zi, care fac o zacuscă exemplară.,, adaugă Răzvan.

În ceea ce privesc planurile de viitor, Razvan spune că în luna mai a acestui an are în plan să demareze construcția unei noi fabrici. ,, Tot pe aceleași principii, dar mai mare pentru că pentru mine e important să am unde să primesc oameni, grupuri, care să ne viziteze, să vadă cum facem mâncarea la Idicel Pădure și de ce este atât de bună și gustoasă. Cred că e destul de rar să vezi gătindu-se tradițional, la foc de lemne și unde folosim resursa umană locală și-atunci acest lucru trebuie popularizat. Anul trecut am făcut un număr record de borcane. Am ajuns la 320 de mii, dar am și muncit foarte mult și ne-am organizat foarte bine pentru a atinge acest număr.,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*