Mara Togănel Se Înscrie în Cursa Pentru Alegerile Europarlamentare

Fostul Prefect al Județului Mureș Mara Togănel Se Află pe Lista Comună PNL-PSD Pentru Alegerile Europarlamentare din 9 Iunie

Mara Togănel, cunoscută pentru experiența sa în administrația publică și în politică locală, a fost propusă și agreată de echipa PNL Mureș pentru a candida la alegerile pentru Parlamentul European din acest an. Mara Togănel va figura pe lista comună a PNL-PSD, o decizie susținută de ambele partide.

Candidatura sa vine în contextul unei abordări unite pentru a servi cetățenii români și pentru a continua dezvoltarea țării prin utilizarea eficientă a fondurilor europene. În contextul unei declarații, Mara Togănel a subliniat importanța consolidării Uniunii Europene și a beneficiilor aduse de fondurile europene pentru România:

„Cred că nu greșesc dacă spun că 2024 va fi anul care va testa unitatea și puterea Uniunii Europene. Uniunea Europeană este cel mai de succes proiect de pace, dar și o abordare comună pentru dezvoltare și viitor.”

Mara Togănel și-a prezentat prioritățile de campanie, evidențiind importanța strategiilor pentru tineret și a politicii agricole pentru dezvoltarea județului Mureș:

„Consider importante pentru județul nostru două domenii, două direcții, și anume tinerii și politica agricolă. Doresc să mă implic, cu toată priceperea și expertiza mea, convinsă că putem face mult mai mult decât până acum, putem să susținem din Parlamentul European aceste două domenii esențiale pentru dezvoltarea județului nostru.”

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a subliniat alegerea lui Mara Togănel ca o decizie bazată pe calitățile sale esențiale de lider politic, demonstrând încrederea echipelor locale în capacitatea sa de a reprezenta și de a servi interesul județului Mureș la nivel european.

Mara Togănel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*