ZIUA TEATRULUI VA FI MARCATĂ LA TOPLIȚA

Ziua Mondială a Teatrului va fi sărbătorită într-un mod deosebit în municipiul Toplița din județul Harghita. Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița, în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului, va găzdui un spectacol special susținut de talentata actriță Cristina Bordeanu.

Evenimentul va avea loc pe data de 27 martie, începând cu ora 13:00, și promite să aducă o experiență memorabilă iubitorilor de teatru din Toplița. Actrița Cristina Bordeanu va impresiona publicul cu spectacolul său intitulat „Adevărata poveste a Spânului”, unul dintre show-urile sale cele mai apreciate, care oferă reinterpretări captivante ale unor figuri importante din mitologia și folclorul autohton.

Pentru cei dornici să participe la acest moment cultural deosebit, prețul unui bilet este de doar 10 lei. Mai mult decât atât, la achiziționarea a 5 bilete, se oferă un loc gratuit, o oportunitate perfectă pentru a veni împreună cu prietenii sau familia și a se bucura de acest spectacol unic.

Biletele sunt disponibile la Centrul de Informare Turistică din Toplița, iar numărul lor este limitat, așa că este recomandată achiziționarea lor în avans pentru a vă asigura locul la acest eveniment deosebit.

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Bibliotecii Municipale „George Sbârcea” Toplița și Casa de Cultură a Municipiului Toplița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*