Zâmbete și Artă: Un Bal Caritabil pentru Copiii cu Autism

În fiecare zi, părinții copiilor cu autism traversează o călătorie plină de provocări și încercări unice. Se trezesc dimineața cu inima încărcată de griji și întrebări, nevoiți să facă față nu doar nevoilor speciale ale copiilor lor, ci și propriilor lor emoții. Acești părinți, eroi nevăzuți, poartă durerile în suflet, îndurând uneori greutăți pe care alții nu le pot înțelege complet.

Într-o societate în care fiecare zi aduce noi provocări, părinții care îngrijesc copii cu autism se confruntă cu obstacole pe care mulți dintre noi nu le pot înțelege pe deplin. Fiecare pas în această călătorie poate fi o luptă, dar și o oportunitate de a aduce lumină și speranță în viața lor și a copiilor lor. Este deosebit de încurajator să știm că un copil cu autism, introdus într-un program, are șanse mari să recupereze întârzierile în dezvoltare și să-și formeze abilități și comportamente adecvate social.

Pentru a sprijini aceste eforturi și pentru a aduce bucurie în viețile copiilor cu autism, Asociația „Doamna Safta” alături de Asociația Părinților Copiilor cu Dizabilități Toplița, Centrul Cultural Toplița și Asociația Zori Kids, organizează un eveniment special: Zâmbete și Artă: Un Bal Caritabil pentru Copiii cu Autism, Ediția 1. Evenimentul va avea loc în data de 14 martie la Restaurantul Anadis din Toplița, începând cu ora 18:00, Taxa de participare este de 125 ron/persoană.

Evenimentul va fi plin de momente speciale și încărcate de emoție. Participanții vor avea ocazia să se bucure de muzică live susținută de Grupul Folk Călimănel, Sidonia Prodan, Ciprian Ilie și Formația. Va fi, de asemenea, un moment de balet, licitație și tombolă, pentru a spori bucuria și implicarea tuturor celor prezenți.

Fondurile strânse la acest eveniment vor fi destinate terapiilor necesare copiilor cu autism. Cei care nu pot fi prezenți dar doresc să se implice, pot face donații în contul Asociației „Doamna Safta”, cu mențiunea „Pentru Copiii cu Autism”. Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viața acestor copii și a familiilor lor.

Contul pentru donații este: RO56 BTRL RONC RT0C P891 0201.

Sunteți așteptați cu brațele deschise să vă alăturați și să spuneți cu tărie: VOM FI ACOLO PENTRU ZÂMBETELE ACESTOR COPII!

Venind la acest bal caritabil, nu doar că vă veți bucura de o seară minunată, dar veți face și o faptă bună care va rămâne în inimile celor care au nevoie de sprijinul nostru. Să ne unim și să facem ca acest eveniment să fie unul memorabil, plin de iubire și generozitate! ❤️❤️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*