Dublă lansare de carte la Reghin: Poezia îmbracă sufletele în versuri și acorduri

Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin, județul Mureș, se pregătește să găzduiască o dublă lansare de carte, completată de un recital muzical care promite să încânte sufletele ascultătorilor. Evenimentul va avea loc în data de 24 februarie, începând cu ora 11.

Florin Bengean, managerul Bibliotecii Municipale „Petru Maior”, împărtășește entuziasmul organizării acestui eveniment deosebit: „Avem bucuria și onoarea să organizăm un eveniment științific, dar și cultural-artistic. În primul rând, este un eveniment științific, un eveniment de carte, pentru că vom lansa două cărți ale acestei tinere poete, Ana-Maria Păunescu, „Toate poeziile pe care nu ți le-am scris” și „Ai vreme să vorbim?”, două volume de versuri, versuri frumoase, poezii frumoase, două cărți minunate.”

Recitalul muzical va completa atmosfera cu acorduri îmbietoare și emoționante, susținut de artiști consacrați de muzică folk din zona Reghinului. Florin Bengean adaugă: „Evenimentul cuprinde, totodată, și un program cultural-artistic, avem muzică folk, avem artiști consacrați din zona noastră: Sorina Bloj, David Gabriel, Mayai Gyözö, Angela Mariaşiu, care vor încânta publicul din Reghin și nu numai. Este un eveniment cultural, științific, dar și artistic, este știință, dar este și relaxare, sunt momente plăcute, este o întâlnire agreabilă cu cartea, cu cultura, cu muzica, cu versurile, drept pentru care invităm publicul reghinean și nu numai, din această parte de țară, din această zonă, să vină la acest eveniment dedicat poetei Ana-Maria Păunescu și de ce nu, să ne aducem aminte, încă o dată, de tatăl său, marele om de cultură care a fost regretatul Adrian Păunescu.”

Această ocazie specială este organizată de Biblioteca Municipală „Petru Maior”, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Mureș și Asociația Culturală „Adrian Păunescu”. Toți cei pasionați de poezie și muzică sunt invitați să se alăture acestui eveniment deosebit, unde cu siguranță vor găsi inspirație și bucurie în cuvinte și melodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*