Ce filme noi vedem la Cineplexx Târgu Mureș din 19 ianuarie

THE BEEKEEPER: RĂZBUNARE IMINENTĂ (N15)

PREMIERĂ:  19 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Acţiune, Thriller

DISTRIBUȚIE: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman

SINOPSIS:

“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

SUPERPIETONII ZURLI (AG)

PREMIERĂ: 19 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

GEN:  Familie

DISTRIBUȚIE: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Ionuț Varodi, Eduard Zănoagă

SINOPSIS:

Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, adică Gașca Zurli, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Gașca pornește în căutarea prietenului lor, Tony, aventurându-se într-o serie de peripeții și acțiuni amuzante care le testează limitele și îi fac să se autodepășească, obținând titlul de superpietoni. Va reuși gașca colorată și plină de viață să dejoace planurile vrăjitoarei Tura Vura? Va reuși zebra Tony să se reunească cu prietenii ei și să restaureze ordinea? Vom afla urmărind acest film educațional, amuzant și plin de aventură pentru copii și părinți deopotrivă.

PROGRAM:

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

KLAUS & BARROSO (AP12)

PREMIERĂ: 19 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Cosmin Micutzu Nedelcu, Adrian Nicolae, Șerban Pavlu

SINOPSIS:

Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?

PROGRAM:

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*